Peppol BIS 3.0 e-katalog

Er I klar til de nye lovkrav vedrørende offentlige indkøb? I samarbejde med Oracle har vi udviklet en løsning, så I kan blive kompatibel med den nye Peppol standard.

Bliv klar til PEPPOL BIS 3.0 e-katalog på 8 uger med mySupply og Oracle. I 2023 kommer der nye lovkrav på offentlig indkøb, hvor offentlige organisationer skal foretage indkøb elektronisk gennem anvendelse af e-kataloger.

Nye lovkrav kan kun opfyldes ved anvendelse af Peppol standarden for e-kataloger

De kommende krav på området skal være i overensstemmelse med de nye Peppol standarder. Modtag e-kataloger, administrere kataloger, vedligeholde stamdata samt opkoble til Peppol infrastrukturen – leveret af en af markedets stærkeste partner på OIO, NemHandel og Peppol.

Peppol e-katalog kompatibel med en Cloud-løsning fra Oracle

Fundamentet er et effektivt e-katalog PMDM leveret gennem skyen af Oracle.

Læs mere om løsningen

Bliv klar til de nye lovkrav indenfor 8 uger

Peppol gør det muligt for virksomheder i hele Europa at kommunikere elektronisk med offentlige købere i forskellige faser af indkøbsprocessen.

Peppol har udviklet Business Interoperability Specifications (BIS), som dækker de fleste gængse e-indkøbsprocesser. Disse specifikationer beskriver standarder for elektroniske dokumenter, og samtidigt måden hvormed disse udveksles og valideres via et åbent og sikkert netværk mellem offentlige købere og deres leverandører. Faktisk anvendes Peppol i dag også udenfor Europa i bl.a. Australian, New Zealand og Singapore.

Disse BIS-specifikationer vil således være obligatorisk for den offentlige sektor i Danmark fra Januar 2023, herunder muligheden for at modtage elektroniske faktura i Peppol format. Helt konkret for e-kataloger beskriver Peppol BIS:

 • Et E-katalog i et specifikt XML format, som man skal kunne modtage – nærmere beskrevet her.
 • I forlængelse af ovenstående vil det også være krav, at man kan sende en bekræftelse (katalog er accepteret eller afvist) til leverandøren – nærmere beskrevet her.

På samme måde som med andre Peppol dokumenter, herunder e-faktura, skal e-kataloger distribueres elektronisk gennem Peppol infrastrukturen.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.