Spar ressourcer i HR med e-Boks

e-Boks er meget mere end blot en mail-indbakke, hvor lønsedlen havner i slutningen af måneden.

Spar tid og penge i HR-afdelingen

I dag kan HR-afdelinger benytte e-Boks som en sikker kommunikationskanal til virksomhedens medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere til alle typer af dokumenter, lige fra ansættelseskontrakter til elektronisk fakturering. Hos mySupply har vi udviklet en gennemtestet integrationsløsning til e-Boks, som fjerner besværet med manuel dokumenthåndtering og gør dagligdagen i HR-afdelingerne nemmere og mere produktiv med sikker dokumentudveksling. Læs mere om, hvad en e-Boks integration kan gøre for jeres virksomhed her.

Kontakt os nu

Få mere ud af e-Boks med mySupplys integrationsløsning

 • Spar porto ved at fremsende ansættelseskontrakter og lignende digitalt gennem e-Boks.
 • Fuldt og hurtigt overblik over afsendte dokumenter, inkluderende e-fakturering.
 • Tidsbesparelse i forhold til manuel håndtering af papirdokumenter. Integrationsløsningen sættes op, så digitale dokumenter automatisk gemmes i rette arkiver.
 • Fuld integration med HR-systemer og personalemapper – spar tid på dobbelthåndtering og risiko for fejlarkiveringer.
 • Frigør tid i HR-afdelingen ved at automatisere dokumenthåndteringen – giver plads og overskud til værdiskabende tiltag for virksomheden.

Digital dokumenthåndtering 100% tilpasset jeres virksomheds behov

Hos mySupply har vi mange års erfaring med at implementere dokumentudvekslingsløsninger for store og små virksomheder i Danmark. Vi tilpasser altid løsningen til kundernes individuelle krav og ønsker. Vi sørger for at løsningen fungerer 100 % ved aflevering og stiller vores kompetente support til rådighed.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at reducere ressourceforbruget på administration og papirhåndtering i HR-afdelingen. I får til gengæld effektivisering, automatisering og et bedre arbejdsflow.

Kontakt os nu

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.