e-Boks - HR-afdelingens sikreste dialogkanal

HR-afdelingen kan få udbytte af at gå udenom den ofte belastede og forholdsvis usikre e-mail ved at vælge e-Boks som direkte kommunikationskanal til medarbejderne.

HR-afdelingens sikreste dialogkanal til én eller mange

Ved at sende vigtige arbejdsrelaterede dokumenter gennem e-Boks bliver kommunikationen sikkert og specifikt leveret til den relevante medarbejder. Med mySupplys integrationsløsning kan du anvende en sikker kommunikationskanal til udveksling af dokumenter. Der kan sendes elektroniske dokumenter til mange på en gang eller specifikt til den enkelte medarbejder.

Læs mere om integrationsløsning Kontakt os nu

Hvilke dokumenter er relevante at sende via e-Boks?

HR-afdelinger håndterer dagligt en mængde forskellige dokumenter. Disse kan have relation til ansættelsesforhold, som har karakter af fortrolighed eller indeholder personfølsomme oplysninger. Disse dokumenter er velegnede til at sende og opbevare i e-Boks. Sender du f.eks. en medarbejder en ansættelseskontrakt, kan du bede om, at du senest 5 dage efter skal have den retur i underskrevet stand. Signerer medarbejderen ikke, får du en notifikation på, at du skal rykke for dokumentet og underskriften.

Dokumenter, der er relevante at sende gennem en sikker platform

 • Ensartede afslag til personer, der har søgt en stilling.
 • Ændringer i ansættelsesforhold, der skal dokumenteres eller notifikationer vedr. pensionsforhold.
 • Det kan være særlige sikkerhedspolitikker, som skal indskærpes overfor medarbejderne, og som der skal kvitteres for. Beder du om en kvittering retur fra e-Boks, bliver dokumentet af juridisk karakter, som du måske kan få brug for senere.
 • Ansættelsesbreve, opsigelser, konkurrenceklausuler, non disclosure eller fortrolighedserklæringer, personalepolitikker

Du skal være opmærksom på

at med EU’s Persondataforordning (GDPR), der trådte i kraft maj 2018, stilles der højere krav til sikkerhed ved transport af personfølsomme oplysninger. mySupplys integration til e-Boks giver HR-afdelingen en platform med mulighed for dialog, for ordentlighed i dokumentudvekslingen samt sikker digital transport og opbevaring.

E-boks til virksomheder Strømlin HR processer Kontakt os nu

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.