Integration til e-Boks giver bedre service

mySupplys integration til e-Boks hjælper HR-afdelingen og virksomheden med at forbedre servicen overfor både ansatte og kunder, når det drejer sig om håndtering og forsendelse af fortrolige dokumenter.

e-Boks integration giver bedre service til ansatte og kunder

Erhvervslivet efterlyser i stigende grad værktøjer til at forbedre medarbejdertilfredshed og optimere kundeservice. Undgå omkostningstunge manuelle processer med papirdokumenter og effektiviser med en løsning til e-Boks. Du får en direkte digital kommunikationskanal til kunder, samarbejdspartnere og andre relevante interessenter.

Kontakt os nu

Med digitaliseret medarbejder- og kundedialog optimeres servicen både internt og eksternt:

 • Det er lettere og langt hurtigere at underskrive og returnere kontrakter
 • 100 % leveringssikkerhed
 • Du kan garantere højeste sikkerhed
 • Medarbejderne får samlet alle vigtige dokumenter fra arbejdspladsen ét sted
 • e-Boks er sikkert og kræver login med NemID
 • Medarbejderne skal ikke bruge deres private e-mail på at hente arbejdsrelaterede dokumenter
 • Medarbejderne risikerer ikke, at deres personlige oplysninger hackes i en usikker privat e-mail
 • Håndteringen af svar og sagsbehandlingen effektiviseres
 • Med rettidig omhu og sikring af dokumentation for modtagelsen kan I spare penge og ærgrelser. Forebyg tvister og undgå fejlkommunikation ved at dokumentere forsendelsestidspunkt og modtagelse gennem e-Boks integration

Totalløsning letter arbejdsgangene

mySupplys integration til e-Boks hæver ikke alene servicen for ansatte, kunder og andre samarbejdspartnere. Som leverandør tilbyder vi en totalløsning, der vil lette HR-afdelingens processer og understøtte din virksomheds effektivisering gennem digitalisering. Læs mere om hvorfor HR er en integral del af virksomhedens success her. 

Læs mere Kontakt os nu

Ring og hør nærmere om vores systemintegrationsløsning til e-Boks, så du kan digitalisere din medarbejder- og kundedialog nemt og sikkert.

Frigør økonomiske ressourcer e-Boks som kommunikationskanal Kontakt os nu

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.