HR-procesoptimering med e-Boks

Har I tænkt på, at HR-afdelingen kan anvende tiden bedre ved at ensrette processer?

Procesoptimering og effektivisering af virksomhedens digitale post

Få professionaliseret den interne og eksterne kommunikation og få tillige optimeret jeres arbejdsgange.

 • Få strømlinet din HR-afdelings processer.
 • Få optimeret virksomhedens dokumenthåndtering.
 • Få optimeret jeres interne arbejdsgange.
 • Få 100 % sikkerhed, når du sender indhold med personfølsomme data.
Læs mere om integrationsløsning Kontakt os nu

Tag kontrollen og spar tid

mySupplys integration er et tidsbesparende værktøj til at skyde post direkte til relevante modtagere. Med denne løsning kan I automatisere og sætte regler for HR-afdelingens processer. I får kontrol over kommunikationen, og hvis I ønsker det, opbygger mySupply et automatiseret og tidsbesparende filhåndteringssystem efter jeres behov.

E-boks til virksomheder Læs mere

Slut med at lede efter forsvundne dokumenter

Kender du det med at lede efter et bestemt dokument i dine mapper? Du blev forstyrret, og fik ikke arkiveret filen korrekt, og hvor blev den nu af? Med mySupplys system-integration til e-Boks kan du forlænge din dokumenthåndtering med en automatiseret filhåndteringsproces. Dine afsendte dokumenter, såvel som dem, du ønsker at få retur fra e-Boks, kan blive arkiveret i prædestinerede mapper.

Læs mere Kontakt os nu

Overblik og system

mySupplys e-Boks løsning kan ikke alene konfigureres, så dokumenter af forskellig art gemmes automatisk i et prædestineret dokumentarkiv. Du kan også sætte systemet op til at sende automatisk fra de prædestinerede mapper. Det hele kan meget brugervenligt hentes frem via visninger og udtræk. Fremfor at skulle lede i en lang række e-mails eller søge efter dokumenter i mappestrukturen, kan du altid nemt og effektivt finde dine dokumenter. Du får et logisk og automatiseret system samt et fantastisk overblik.

Kontakt os nu Læs mere

Ring og hør nærmere om hvordan din HR-afdeling kan få et bedre overblik og ensartede processer i dagligdagen med mySupplys integration til e-Boks.

Læs mere om løsningen Relevant at sende med e-Boks Kontakt os nu

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.