Digital Post integration

Med mySupplys VAX 360 integrationsløsning til Digital Post, kan du fortroligt, sikkert og nemt sende dokumenter til myndigheder, borgere og virksomheder. Og der kan spares tid, penge og ressourcer.

Erstat almindelig post

Digital Post er en meddelelsesinfrastruktur til kommunikation mellem myndigheder og borgere eller virksomheder. mySupplys VAX 360 er integreret for nem og sikker afsendelse af dokumenter.

Tilkobling kræver dog nærmere aftale med e-Boks A/S, før den kan anvendes. Denne kommunikationsform er ofte billigere end fysiske breve, fordi meddelelserne kommer frem i realtid.

Hvordan fungerer Digital Post med VAX 360?

I VAX 360 kan vi eksempelvis konvertere en OIOUBL-faktura fra jeres økonomisystem til PDF-format og sende den automatisk til borgere, virksomheder eller foreninger. Det foregår på den måde, at fakturaen oprettes i jeres økonomisystem som OIOUBL-faktura, hvorefter VAX Integrator konverterer og styler den til jeres faktura layout og sender den fortroligt og sikkert, dermed garanteres I sikker dokumentudveksling. 

Afhængig af hvorledes systemet er sat op, vil VAX Integrator som udgangspunkt altid sende dokumentet direkte til borgere, virksomheder eller foreninger. Såfremt modtageren i sjældne tilfælde ikke kan modtage, kan dokumentet sendes til enten en lokal printløsning eller fjernprint, hvorefter den sendes med almindelig post.

Læs mere om VAX 360

Fordele ved at anvende Digital Post

Der er rigtig mange fordele ved at anvende en digital løsning fremfor almindelig post:

 • Udveksling af dokumenter sker i et sikkert og fortroligt system
 • Dokumentet kommer sikkert og med det samme til modtageren
 • Færre omkostninger til print, papir og porto
 • Færre manuelle processer
 • Skåner miljøet ved ressourceminimeringBedre mulighed for at overholde EU’s Persondataforordning (GDPR)

Udnyt det digitale potentiale

Tallene viser, at flere og flere forsendelser sendes digitalt. Der findes således et stort potentiale for at øge andelen af forsendelser, hvor der kan spares penge, samtidig med at arbejdsgangene kan optimeres.

mySupply hjælper med at identificere de områder i jeres forretning, hvor indsatsen omkring postforsendelser og Digital Post med fordel kan øges og optimeres. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.

Kontakt os nu

Jeg vil gerne ringes op

Ja, tak. Jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.