Dynamics NAV 2015 og 2016 danner invalid OIOUBL

4. februar 2019

Dynamics NAV 2015 og 2016 danner invalid OIOUBL. mySupply retter fejlen

Dynamics NAV 2015 og 2016 danner invalid OIOUBL

I forbindelse med arbejdet med OIOUBL Schematron version 1.11, har vi i NemHandel konstateret, at Dynamics NAV 2015 og 2016 danner invalid OIOUBL, da feltet Price/BaseQuantity udfyldes forkert, hvilket kan medføre til en forkert beregning på modtagersiden – læs mere om fejlen her.

Heldigvis har Microsoft Danmark været samarbejdsvillige, og udgiver derfor en rettelse til Dynamics NAV 2015 og 2016, som nu er en del af February Cumulative Updates (CU) – læs mere på Microsofts officielle community forum.

I mySupply ved vi allerede nu, at nogle af jer kunder er berørt. Da det er lovpligtigt at opdatere til Schematron version 1.11 pr. 15.03.2019 gør vi selvfølgelig dette, men det betyder også, at jeres dokumenter (dannet i Navision) vil fejle i VAX 360, hvis ikke I får opdateret jeres installation.

Vi opfordrer derfor alle Dynamics NAV 2015 og 2016 brugere til at installere disse February Cumulative Updates (CU) på deres systemer, da fejlbehæftede dokumenter ikke kan sendes i NemHandel efterfølgende.

Microsoft oplyser, at hvis man kører en ældre version af Navision end 2015, så bliver fejler ikke rettet, da de kun supporterer produkter 5 år bagud i tid. Skulle I være ramt på dette punkt, skal I hurtigst muligt have kontakt til jeres NAV-konsulenter/leverandør.

I NAV 2017 og NAV Cloud skulle fejlen være rettet, men vi står naturligvis til rådighed, hvis man er usikker.

Kontakt os enten på e-mail: support@mysupply.dk eller på tlf.: (+45) 9696 1070.

Kontakt support ved spørgsmål

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.