Region Syddanmark

Region Syddanmark er et af fem regioner i Danmark, og en af de vigtigste opgaver er hospitaler og sundhedsvæsen.
Region Syddanmarks løsning dækker alle indadgående fakturaer, kreditnotaer og forsyningsspecifikationer samt alle udgående ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer og kreditnotaer.

Region Syddanmark udveksler ca. 1,3 mio. elektroniske dokumenter via NemHandel med danske kunder og leverandører samt PEPPOL-infrastrukturen for udenlandske leverandører.

Region Syddanmarks regnskabssystem er integreret med 34 eksterne specialiserede systemer og logistiksystemer til at udveksle fakturaer, ordrer og andre forretningsdokumenter. Regionen besluttede at bruge mySupplys integrationplatform for integration mellem alle systemer og konverteringer mellem ​​forskellige systemspecifikke dokumentformater til Axapta-format og OIOUBL / PEPPOL for ordrer og fakturaer.

Region Syddanmark kan overvåge udvekslingen af elektroniske dokumenter  – særligt tidskritiske ordrer, hvorfor de sparer en masse tid og penge med denne overvågning.

Indgående dokumenter distribueres direkte til brugeren i regnskabssystemet eller logistiksystemer. Fra integrationsplatformen kan regionen se hele processen for både de afsendte og modtagne dokumenter, og ingen dokumenter bliver væk eller glemt.

Alle modtagne dokumenter valideres efter regler for dokumentstandarder. Hvis de ikke er gyldige bliver de automatisk afvist eller returneret til afsenderen med en fejlmeddelelser. Dette har resulteret i meget få fejl og ingen manuelt arbejde. Som et resultat af løsningen kan vi se, at fakturaer er mere tilbøjelige til at blive betalt inden forfaldsdatoen, hvorfor der tjenes penge alene ved styring af likviditeten.

I købsprocessen kan vi se, at der er færre leveringsfejl og returordrer for leverandører hvor der bruges kataloger og elektroniske ordrer.

Se mere om Region Syddanmark.

Vil du også gerne i gang med elektronisk faktura- og ordrehåndtering til dine danske og udenlandske kunder og leverandører, skal du kontakte muSupply allerede i dag. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen.

 

Referencer