Air Liquide ønsker at være omkostningseffektive i både salgs- og indkøbsprocesser. Virksomheden bruger mySupply og VAX 360 til at dække alle konverteringer af dokumenter og integration til NemHandel- og PEPPOL infrastrukturen samt flere VANS-operatører. Enkelte kunder, der ikke er i stand til at modtage et elektronisk dokument, modtager fakturaerne som PDF via e-mail. Fakturaer, som ikke kan sendes elektronisk eller som PDF, distribueres til kunder ved en printoperatør som almindelig post.

Læs hele casen om Air Liquide og de gevinster, virksomheden har høstet med elektronisk fakturering

Region Syddanmark er én af fem regioner i Danmark. Et af regionens hovedansvarsområder er hospitaler og sundhedspleje. Kontrakten omfatter fuld projektimplementering og den løbende udveksling af dokumenter ved brug af den danske NemHandel-infrastruktur for danske kunder og leverandører og PEPPOL-infrastrukturen for udenlandske leverandører. Løsningen dækker alle indkommende fakturaer, kreditnotaer og forsyningsspecifikationer og alle udgående ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer og kreditnotaer. Løsningen udveksler cirka 1,3 millioner dokumenter om året og er integreret med regnskabssystemet, logistik- og sundhedsplejesystemer.

Læs mere om elektronisk faktura- og ordrehåndtering i Region Syddanmark.

 

 

10-4 er en traditionel tømmerhandel, der har eksisteret siden 1947. Virksomheden har fysiske anlæg i Ringkøbing, Ulfborg, Varde, Viborg, Videbæk og Aarhus og derudover driver virksomheden på www.10-4.dk en af Danmarks største webshops. Virksomheden havde nogle udfordringer med kvaliteten af deres elektroniske fakturaer, ligesom den ønskede mere gennemsigtighed og sporbarhed i deres fakturaer.

Læs om 10-4 Byggecenter & Tømmerhandels udfordringer med elektronisk fakturering og samarbejdet med mySupply, der skabte en løsning og medførte store effektiviseringsgevinster.

Referencer