E-fakturering med VAX 360

E-fakturering med VAX 360 gør det nemt at sende og modtage e-fakturaer, e-ordrer og meget mere. Med vores integrationsløsning kan du nemt og hurtigt kan udveksle elektroniske forretningsdokumenter med dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere og skabe overblik over dit dokumentflow.

E-fakturering med VAX 360 er fleksibelt, nemt og sikkert. Send dine e-fakturaer med VAX 360

E-fakturering i én samlet løsning

E-fakturering med VAX 360 tager udgangspunkt i idéen om at tilbyde en samlet løsning, som alle virksomheder på tværs af sektor, branche og størrelse kan have gavn af.

Vi har taget det bedste fra integrations- og output management-verdnerne og krydret med funktion, brugervenlighed, service og vores altid høje kvalitet. Dermed har vi udviklet en løsning, der kan danne rammen for en sammenhængende integrations- og kommunikationsplatform i enhver virksomhed eller offentlig organisation.

VAX 360 findes som server- og cloud-løsning og kan varetage alt fra enkle til komplekse integrationsopgaver. Løsningen kan integreres med en række forskellige interne og eksterne  systemer og netværk og gør det muligt at behandle dine dokumenter ét sted. Kort sagt, VAX 360 indeholder alt, hvad du behøver for at få succes med elektronisk fakturering.

E-faktuering med VAX 360 funktioner, der matcher dit behov

Vi udvikler kontinuerligt nye funktioner og processer til VAX 360 for at kunne levere den bedste løsning til vores kunder. Nogle af disse funktioner og processer er vores VAX 360 Indtastningsblanket og VAX Data Capture.

Send e-fakturaer nemt og enkelt med Indtastningsblanket

Med VAX 360 Indtastningsblanket kan du sende fakturaer og kreditnotaer, selvom du ikke har et økonomisystem, der kan generere en elektronisk faktura. Du taster blot dine fakturaoplysninger ind manuelt og sender dem som en elektronisk faktura.

Scan og omdan dine PDF-fakturaer til e-fakturaer

Har du brug for at scanne dine PDF-fakturaer fra danske og udenlandske leverandører og direkte ind i dit økonomisystem, er VAX Data Capture den ideelle løsning.

Løsningen gør det muligt at konvertere dine PDF-fakturaer til netop den elektroniske dokumentstandard, som du behøver, og at importere fakturadata direkte ind i jeres økonomisystem.

Du kan også omdanne jeres egne PDF-fakturaer til e-fakturaer, fx OIOUBL eller PEPPOL BIS, og sende til jeres kunder via NemHandel- eller PEPPOL-infrastrukturen.

Læs mere om VAX 360-konceptet, dets funktioner og processer her.

Referencer