Rådgivning

Hos mySupply har vi siden virksomhedens etablering i 2000 specialiseret os i rådgivning om løsninger til elektronisk samhandel. Vi udvikler standardløsninger til elektronisk samhandel, NemHandel, PEPPOL og integration samt implementerer SAP indkøbs-og katalogløsninger.

Rådgivning og udvikling af e-handelskoncept

Vi rådgiver og deltager aktivt i etableringen af standarder for den elektroniske handel i såvel Danmark som Norden (NES) og EU (OpenPEPPOL). Vi har desuden taget særlig del i udarbejdelsen af både den elektroniske faktura (OIOUBL) og det danske NemHandel-koncept. Vi rådgiver forskellige offentlige myndigheder, og varetager den landsdækkende support og vedligehold af hele NemHandel-infrastrukturen for Digitaliseringsstyrelsen.

Rådgivning om elektronisk indkøb

Vi har stor kompetence i rådgivning om og anvendelsen af elektroniske kataloger, organisering af elektroniske kataloger og katalogstandarder. Vi har implementeret indkøbs- og katalogløsninger hos flere virksomheder og offentlige myndigheder. Vi ved således hvilke redskaber, der kan benyttes for at optimere det elektroniske indkøb og tilpasse forretningsprocesserne de nye muligheder.

Rådgivning funderet på erfaring og ekspertise

Ved at samarbejde med mySupply får du adgang til en bred og dyb ekspertise og erfaring i brugen af de forskellige standarder for handelsdokumenter – både de elektroniske fakturaer OIOXML og OIOUBL – og i brugen af de øvrige elektroniske dokumenter – ordrer, ordrebekræftelse, rykker, kreditnota mv.

Referencer