mySuppy har indgået en rammeaftale (RM3784) med Crown Commercial Service (CCS) om implementering af PEPPOL Access Point og VAX 360 løsning til den offentlige sektor i Storbritannien.

mySupply’s VAX 360 løsning til private virksomheder opfylder alle krav i forhold til at sende og modtage elektroniske dokumenter til de britiske myndigheder og sundhedssektoren i Storbritannien. VAX 360 vil derfor være en velegnet løsning til private virksomheder, der bliver omfattet af kravene i Storbritannien om at kunne modtage og sende elektroniske ordrer og fakturaer m.v.

mySupply har deltaget i udviklingen af den europæiske PEPPOL standard. mySupply deltager også i arbejdet i CEN (European Commitee of Standardization) med standardisering af specifikationerne for såvel faktura og kreditnota som andre e-handelsdokumenter. CEN har fået til opgave, at udarbejde regningslinjer for indhold og krav til de elektroniske formater for fakturar og kreditnota samt hele indkøbsprocessen fra udbud, tilbud, kontrakt, kataloger og ordre m.v., der skal benyttes overalt i hele EU. mySupply har derfor en indgående indsigt i reglerne for elektronisk handel via PEPPOL infrastrukturen.

Referencer