PEPPOL Access Point i Storbritannien

Send og modtag elektroniske indkøbsordrer og fakturaer til den offentlige sektor i England. Det automatiserer processerne, øger effektiviteten og reducerer omkostningerne.

NHS CCS PEPPOL mySupply Electronic Procurement

De britiske myndigheder har besluttet at anvende den europæiske PEPPOL standard i forbindelse med indførelse af udveksling af elektroniske forretningsdokumenter (ordre, faktura, kreditnota m.v.) i hele Storbritannien. Specielt er der fokus på implementering af løsninger indenfor hospitals- og sundhedssektoren (NHS).

mySuppy har indgået en rammeaftale med Crown Commercial Service (CCS) (RM3784) om implementering af PEPPOL Access Point og VAX 360 løsning til NHS (National Health Service) og offentlige organisationer i Storbritannien.

mySupply opfylder derfor alle krav som de britiske myndigheder stiller til et PEPPOL Access Point og udveksling af elektroniske dokumenter.

 

Kontakt mySupply for at høre mere om PEPPOL

 

Fordele ved PEPPOL

- Ét Access Point
- Besparelser på op til 50 kroner pr. transaktion
(afhængig af nuværende løsning)
- Større lagerstyring
- Øget dataanalyse
- Forbedret likviditetsstyring
- Ordre til faktura match
- Mindre/ingen manuel behandling

Hvordan kommer jeg i gang?

- Du laver en aftale om PEPPOL med mySupply
- Vi sørger for opsætningen
- Du begynder at udveksle elektronisk dokumenter

Hvem kan jeg ellers sende til?

Ét Access Point til hele verden!

Når du først er koblet op til et Access Point med mySupply kan du udveksle elektroniske dokumenter med alle dine nuværende og fremtidige internationale kunder og leverandører, der også har et Access Point.

Referencer