Øvrige løsninger

Ud over at mySupply tilbyder løsninger inden for NemHandel og SAP eCommerce i forbindelse med elektronisk handel, har vi udviklet andre løsninger, der kan implementeres som add-on-applikationer eller blot tilkøbes som ekstra feature til din virksomheds NemHandel- eller indkøbsløsning.

Lokalt CVR Register

PartnerReg

mySupply har udviklet et system, der automatisk bliver opdateret med oplysninger fra det Centrale VirksomhedsRegister (CVR). Systemet hedder PartnerReg, og det administrerer oplysninger fra CVR med information om blandt andet virksomheders navn, adresse, branchekoder, CVR- og P-nummer.

Applikation til e-mail eller print

XML til Mail eller Print Tool

Har du brug for at konvertere XML-dokumenter f.eks. OIOUBL til en stylet version, der kan sendes via e-mail eller printes, har vi udviklet systemet XML2Mail og XML2Print. Default er systemet konfigureret til e-mail eller print af OIOXML- og OIOUBL-formatet med de autoriserede stylesheets fra Digitaliseringsstyrelsen.

Integration til webkatalog

PunchOut til SAP SRM

PunchOut til SAP SRM er en add-on-applikation til SAP SRM-systemet, hvor der laves en direkte integration til leverandørens web-katalog. Med PunchOut bliver det nemt at foretage indkøb, da disse foregår gennem velkendte systemer. PunchOut-modulet anvender SAP OCI-standarden.

Integration mellem to tekniske platforme

Modulet kan håndtere de særlige udfordringer, der er med integration af katalogdata mellem to tekniske platforme og systemer, herunder anvendelse af forskellige code-pages. Der er mulighed for mapping af katalogdata, fx. produktkategorier (UNSPSC), mængdeenheder og andre værdier, idet disse ofte er forskellige i forskellige systemer.

Overvågning af systemet 24/7

NemHandel Monitor

NemHandel Monitor overvåger systemets tilgængelighed døgnet rundt. Det er en betingelse for modtagelse af dokumenter via NemHandel-infrastrukturen, at systemet er online 24-7. Til sikkerhed for dette kan du tegne abonnement på mySupplys NemHandel Monitor.

Overvågningssystemet kalder adressen (URL) på NemHandel-systemet med et indbygget interval. Såfremt systemet ikke er online, sendes besked til en foruddefineret e-mail-adresse.

Lad os stå for de tekniske detaljer

Vedligehold af NemHandelsregister

mySupply tilbyder en løsning, hvor vi vedligeholder NemHandelsregisteret for din virksomhed. Det kan være en fordel at få os til at stå for alle de tekniske detaljer i NemHandelsregisteret, ligesom vi vedligeholder endepunkter og modtagerID (EAN/GLN). mySupply sørger desuden for at udfylde og vedligeholde de felter om understøttede profiler, så afsenderen altid har et opdateret overblik over hvilke roller, profiler og standarder, din virksomhed understøtter.

Referencer