Elektronisk fakturering i Danmark

Send og modtag e-fakturaer til og fra dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere i Danmark. Vi hjælper dig med en integrationsløsning til NemHandel, så du hurtigt og nemt kan sende elektroniske forretningsdokumenter direkte fra dit økonomisystem.

Send og modtag e-fakturaer i Danmark via NemHandel

Elektronisk fakturering i Danmark foregår via NemHandel, som er den danske standard for udveksling af elektroniske dokumenter. NemHandel gør det nemt for virksomheder at sende og modtage elektroniske forretningsdokumenter sikkert via internettet.

Du kan udveksle elektroniske fakturaer til private virksomheder og offentlige myndigheder – og du modtager automatisk en kvittering, når fakturaen er nået frem til modtageren. NemHandel understøtter hele e-handelsprocessen lige fra udveksling af varekataloger, ordrer, ordrebekræftelser, fakturaer, kreditnotaer og rykkere.

Løsninger til elektronisk fakturering tilpasset din virksomheds behov

Digital transformation af virksomhedens forretningsprocesser er et af fremtidens stærkeste redskaber til effektivisering, optimering og omkostningsreduktion. Studier viser, at der kan opnås besparelser på op mod 500 kr. pr. faktura, hvis hele processen er integreret i forretningssystemet, og medarbejderne ikke skal behandle dokumenterne manuelt.

Vi ved, hvordan elektronisk fakturering skal gøres, og hvad din virksomhed får ud af det.

1. Hurtigt i gang

Når du har truffet beslutningen, skal vi ikke bruge mange dage, før du er i gang. Og skulle du få brug for det, står vi naturligvis til rådighed med rådgivning og support.

2. Skalerbarhed

Du får en fleksibel og skalerbar løsning, der giver dig fuld synlighed og indsigt. Det sikrer robusthed, at løsningen kan følge med udviklingen, når behovet ændres.

3.Værdi for dig og dine kunder

Du får umiddelbare resultater i form af omkostnings- og tidsbesparelser. Slip af med manuelle processer, mistede fakturaer, forsinkede betalinger og dobbeltarbejde.

 

Ja tak, hjælp mig i gang med elektronisk fakturering

Vidste du...

...at som leverandør til det offentlige skal du som minumum kunne sende OIOUBL-fakturaer og kreditnotaer?

Jeg skal udveksle med udlandet

Det er ikke kun i Danmark, du kan sende og modtage elektroniske fakturaer. Har du kunder/leverandører i udlandet, kan du også udveksle med dem.

International fakturering

Jeg vil vide mere

Såfremt du ønsker at vide mere om elektronisk fakturering i Danmark, sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt mySupply

Referencer