Spar tid og penge i HR-afdelingen

e-Boks er meget mere end blot en mail-indbakke, hvor lønsedlen havner i slutningen af måneden. I dag kan HR-afdelinger benytte e-Boks som en sikker kommunikationskanal til virksomhedens medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere til alle typer af dokumenter. Hos mySupply har vi udviklet en gennemtestet integrationsløsning til e-Boks, som fjerner besværet med manuel dokumenthåndtering og gør dagligdagen i HR-afdelingerne nemmere og mere produktiv.

Få mere ud af e-Boks med mySupplys integrationsløsning

  • Spar porto ved at fremsende ansættelseskontrakter og lignende digitalt til e-Boks
  • Fuldt og hurtigt overblik over afsendte dokumenter
  • Tidsbesparelse i forhold til manuel håndtering af papirdokumenter. Integrationsløsningen sættes op, så digitale dokumenter automatisk gemmes i rette arkiver
  • Fuld integration med HR-systemer og personalemapper – spar tid på dobbelthåndtering og risiko for fejlarkiveringer
  • Frigør tid i HR-afdelingen ved at automatisere dokumenthåndteringen – giver plads og overskud til værdiskabende tiltag for virksomheden

Digital dokumenthåndtering 100% tilpasset jeres virksomheds behov

Hos mySupply har vi mange års erfaring med at implementere dokumentudvekslingsløsninger for store og små virksomheder i Danmark. Vi tilpasser altid løsningen til kundernes individuelle krav og ønsker. Vi sørger for at løsningen fungerer 100 % ved aflevering og stiller vores kompetente support til rådighed.

Kontakt os nu

Hvordan kan vi hjælpe jer?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at reducere ressourceforbruget på administration og papirhåndtering i HR-afdelingen. I får til gengæld effektivisering, automatisering og et bedre arbejdsflow.

Læs mere om sikkerhed e-Boks-løsning i dagligdagen Kontakt os nu

Referencer