Bliv klar til afsendelse af Digital Post

Afsend Digital Post

Med lanceringen af den nye Digital Post-løsning, skal alle myndigheder pege hen på den nye digitale løsning. Det betyder, at meddelelser skal sendes i det rette meddelelsesformat – MeMo.  Som led i overgangen til den nye Digital Post-løsning, forekommer en overgangsperiode indtil 30. november 2023, hvor myndigheder kan afsende beskeder i DP1- og DP2-format. Efter 30. november 2023 skal alle meddelelser sendes i MeMo-formatet.

Vi danner jeres meddelelsesformat
Som kunde hos os sørger vi for, at dine Digital Post-meddelelser afsendes i det rigtige meddelelsesformat – MeMo. Det betyder, at du ikke skal gøre noget. Du kan være sikker på, at dine meddelelser lever op til alle gældende standarder – herunder at de sendes i det rette format.

Yderligere spørgsmål?
Hvis du har yderligere spørgsmål, kan de rettes til vores support på support@mysupply.dk eller +45 9696 2140.

Kontakt os

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.