AS4 er nu implementeret ift. Peppol - AS4EDI-19

30. september 2020

EU AS4EDI-19

AS4 er nu implementeret ift. Peppol

Som certificeret Peppol Access Point kan vi hos mySupply allerede understøtte virksomheders dokumentudveksling på tværs af de Europæiske grænser.

Vi har dog igennem dette tværnationale samarbejde (AS4EDI-19) fået muligheden for at opdatere vores forbindelsespunkt fra AS2 til AS4. Dette betyder, at vi hos mySupply er med som én af de første virksomheder i Europa til at kunne tilbyde vores kunder den mest opdateret og effektive måde at kommunikere med andre virksomheder og instanser på, hvad enten det er gennem ordrer, fakturaer, eller noget helt tredje. Læs mere om AS4EDI-19 her.

CEF-tests

Det glæder os at meddele at vi nu, som led i vores AS4EDI-19 deltagelse, har fået implementeret AS4 således, at vores forbindelsespunkt samt SMP kører optimalt ift. Peppol. Fremadrettet arbejder vi på at forbedre vores CEF-tests således, at vi kan nå helt i mål med vores implementering af AS4. CEF opstiller anderledes krav end Peppol, hvorfor Peppol allerede er på plads og i fuld effekt. Vi glæder os til det fremadrettede arbejde, og den fuldendte implementering inden foråret 2021, hvor vi forsat skal udvikle på vores samarbejde med de andre udvalgte virksomheder i samarbejdet med EU.

The contents of this publication are the sole responsibility of MySupply and do not necessarily reflect the opinion of the European Union.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.