Accelerere din virksomheds digitale transformation

18. juni 2020

Har I styr på jeres digitale transformation?

SAP har annonceret Digital Supplier Network (DSN) i norden, der er et nyt initiativ fra SAP til nemmere at forbinde købere og leverandører.

DSN er en måde at kommunikere digitalt med leverandørerne på et globalt plan. Her kan virksomhederne udveksle ordrer, fakturaer og andre dokumenter, og leverandørerne kan tilkoble sig gratis og få adgang til en omfangsrig platform.

Ved at tilkoble til DSN accelereres virksomhedernes digitale transformation.

Vi er på netværket, og det betyder, at vi kan forbinde vores leverandører hertil. Derudover er vi certificeret SAP Partner og kan tilbyde alle vores kunder en DMC-rapport over, hvilke kunder de kan indlejre i DSN.

Vores partner Bryan Lindenskjold fra SAP har i den forbindelse lavet en video, der kort fortæller om, hvad Digital Supplier Network kan tilbyde. Læs mere om Digital Supplier Network her.

https://www.youtube.com/watch?v=1dtTXTNmVyo

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.