mySupply har fået Bisnode AAA kreditrating for 14. år i træk!

AAA kreditrating for 14. år i træk!

Man skulle tro, at når noget er sket 14. år i træk, vil det blive en vane. Men ikke når det gælder modtagelse af Bisnode AAA kreditrating. Vi kan igen i år prale af, at vi har modtaget den fornemme kreditrating.

Bisnode bedømmer hvert år virksomheder på deres kreditværdighed og evne til at overleve. Kreditratingen viser, at mySupply er en stabil og veldrevet virksomhed med et solidt fundament. Vi er meget stolte.

2022 har været et anderledes år for mySupply – både med opkøbet, ny direktør og bestyrelse samt inflationen. Det er alle parametre, som kunne have resulteret i, at mySupplys kreditværdighed ville falde. Men det blev ikke tilfældet. Tværtimod. mySupply er bygget på et solidt fundament, og vi arbejder dagligt på at levere stærke kundetilpassede løsninger, hvor kvaliteten er i højsædet, servicen er nærværende og løsningsorienterende, og hvor vi holder, hvad vi lover. Sådan har vi arbejdet i 20 år, og sådan vil vi fortsætte.

Jeg vil gerne ringes op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en medarbejder fra mySupply. Udfyld felterne, og du vil blive ringet op snarest af en af vores dygtige medarbejdere.

  mySupply

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Vi udsender jævnligt nyhedsbreve om tendenser og udviklinger inden for elektronisk fakturering og forretningsoptimering, produkter og løsninger samt fortællinger fra vores arbejde og seneste referencer.

  Udfyld formularen for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

   Se vores privatlivspolitik* for yderligere information.