Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik

Dataansvarlig:
mySupply ApS
CVR nr. 25894375
Peter Løths Vej 2
9440 Aabybro

mySupply ApS er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Persondatapolitik og gældende lovgivning.

1  Personoplysninger og brug heraf

mySupply ApS indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:

  • Når du bruger vores hjemmeside indsamler vi oplysninger om din ip-adresse samt i form af cookies som beskrevet i vores Cookiepolitik.
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Når du benytter vores kontaktformular.
  • Når du anvender vores prisberegner.

Hvis du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner behandler vi kontaktoplysninger, oplysninger om vores samhandel med den virksomhed, du repræsenterer samt oplysninger, der i øvrigt er nødvendige for at administrere vores forretningsmæssige relation.

mySupply ApS bruger dine personoplysninger til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. mySupply indsamler dine oplysninger med henblik på at tilpasse indhold og annoncering og for at analysere trafikken på vores hjemmesider.

2 Videregivelse af oplysninger

Vi kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan fx blive videregivet til: (i) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (fx leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller (ii) hvis det er påkrævet ifølge gældende lovgivning eller en domstolsafgørelse.

Videregivelse vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, fx i forbindelse med oprettelse af en aftale med os og i forbindelse med fremsendelse af materialer eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Vi deler oplysninger om din brug af vores hjemmesider med vores betroede partnere inden for sociale medier, annoncering og analyse. Disse partnere er Facebook, LinkedIn, Google Analytics og Google AdWords såvel som MailChimp, såfremt du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

3 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi har vedtaget interne regler om datasikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter personoplysninger mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Vi har fastlagte procedurer for tildeling af adgangsrettigheder til de af vore medarbejdere, der behandler persondata.

Vi kontrollerer deres faktiske adgang gennem logning og tilsyn. For at undgå datatab tager vi løbende backup af vores datasæt.

Vi sørger løbende for, at vores IT-udstyr er opdateret og har installeret passende sikkerhedsforanstaltninger, herunder firewall og virusbeskyttelse.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for kunden (diskrimination, identitetstyveri, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe), vil vi underrette kunden om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

4 Opdatering, sletning eller rettelse af dine oplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som vi behandler om dig hos mySupply ApS, kan du rette henvendelse til os på info@mysupply.dk eller telefonnummer 9696 1070.

Efter persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Du kan desuden til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke ”Unsubscribe” i det modtagne nyhedsbrev.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk. Du kan finde mere information på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

5 Hvor længe opbevares dine oplysninger?

mySupply ApS gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere den service, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Vi sletter og anonymiserer derfor dine personoplysninger løbende, efterhånden som de formål, de blev indsamlet eller senere behandlet til, ikke længere nødvendiggør behandlingen.

Vi opbevarer dine oplysninger i Google Analytics i 26 måneder fra dit seneste brug af vores hjemmesider, hvorefter oplysningerne automatisk slettes. Google Analytics giver automatisk alle brugere et unikt ID, hvormed mySupply kun kan se et krypteret ID og dermed ingen personoplysninger på brugerne.

Ved brug af vores kontaktformular og prisberegner, sletter vi løbende dine personlige oplysninger efter, at vi har leveret den service, som du har bedt om.

6 Ændringer

Det vil være nødvendigt løbende at opdatere og ændre denne politik, og mySupply ApS forbeholder sig derfor ret til at opdatere eller ændre denne politik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via e-mail.

Cookiepolitik

1 Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger dette website, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer, som vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

2 Cookies

Når du besøger dette website, modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 26 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?

Vi bruger cookies for at måle og analysere, hvem der besøger vores website. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker. Vi bruger også cookies til at lave målrettet markedsføring, eksempelvis i form af online annoncer.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

I dette afsnit finder du en oversigt over, hvilke samarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og har adgang til oplysninger indsamlet via cookies sendt fra vores websites.

Google Analytics og Google Ads (AdWords)

Cookies fra Google anvendes til statistik samt re-marketing og generel markedsføring.

Facebook og LinkedIn

Cookies fra de sociale medier anvendes til re-marketing og generel markedsføring.

MailChimp

Cookies bruges bl.a. til oplysning, om du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, om du er i en ny session og hvilken hjemmeside, der førte dig til vores website.

Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil.

Data kan videregives til tredjeparter i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte websites og det danske marked generelt. Oplysninger kan også videregives til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

3 Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os:

mySupply ApS

CVR nr. 25894375

Peter Løths Vej 2

9440 Aabybro

Tlf.: 9696 1070

E-mail: info@mysupply.dk

Referencer