Skal du sende eller modtage en elektronisk faktura eller ordre?

Vil du gerne i gang med elektronisk fakturering i Danmark? Og er du klar til at sende elektroniske forretningsdokumenter direkte fra dit økonomisystem?

Digital transformation af virksomhedens forretningsprocesser er et af fremtidens stærkeste redskaber til effektivisering, optimering og omkostningsreduktion. Studier viser, at der kan opnås besparelser på op mod 500 kr. pr. faktura, hvis hele processen er integreret i forretningssystemet, og medarbejderne ikke skal behandle dokumenterne manuelt.

Vi ved, hvordan det skal gøres, og hvad du får ud af det.

1. Hurtigt i gang

Når du har truffet beslutningen, skal vi ikke bruge mange dage, før du er i gang. Og skulle du få brug for det, står vi naturligvis til rådighed med rådgivning og support.

2. Skalerbarhed

Du får en fleksibel og skalerbar løsning, der giver dig fuld synlighed og indsigt. Det sikrer robusthed, at løsningen kan følge med udviklingen, når behovet ændres.

3.Værdi for dig og dine kunder

Du får umiddelbare resultater i form af omkostnings- og tidsbesparelser. Slip af med manuelle processer, mistede fakturaer, forsinkede betalinger og dobbeltarbejde.

 

Ja tak, hjælp mig i gang med elektronisk fakturering

 

Elektronisk fakturering for alle virksomheder

Både offentlige organisationer og private virksomheder kan opnå fuld udnyttelse af mulighederne for udveksling af elektroniske forretningsdokumenter.

De fleste økonomisystemer understøtter OIOUBL-standarden, og det er nemt at automatisere og effektivisere den elektroniske forretningsproces, så du kan minimere den tid, du bruger på dokumenterne.

Vidste du...

...at som leverandør til det offentlige skal du som minumum kunne sende OIOUBL-fakturaer og kreditnotaer?

Jeg skal udveksle med udlandet

Det er ikke kun i Danmark, du kan sende og modtage elektroniske fakturaer. Har du kunder/leverandører i udlandet, kan du også udveksle med dem.

International fakturering

Jeg vil vide mere

Såfremt du ønsker at vide mere om elektronisk fakturering i Danmark, sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt mySupply

Referencer