Løsninger

Elektronisk fakturering i Danmark

Elektronisk fakturering i Danmark foregår via NemHandel. Det er udveksling af ordrer, fakturaer og kataloger blandt offentlige og private virksomheder – uanset størrelse og branche.

Læs mere om NemHandel

Elektronisk fakturering i Europa

mySupply VAX 360 elektronisk fakturering NemHandel PEPPOL VANS

PEPPOL (Pan-European Public Procurement OnLine) er kort sagt NemHandel på europæisk plan. Det er elektronisk dokumentudveksling af ordrer, fakturaer og kataloger blandt virksomheder i hele Europa.

Læs mere om PEPPOL

SAP®

SAP (R)

mySupply har i samarbejde med SAP® udviklet en e-handelsløsning, der lever op til kravene om NemHandel, og gør det nemmere for private og offentlige SAP-kunder at handle sammen over nettet, fordi det er muligt at konvertere data til og fra SAP- og NemHandel-systemet.

Læs mere om SAP

Øvrige løsninger

mysupply-VAX-360-register-index-44553512

Ud over at mySupply tilbyder løsninger inden for NemHandel, PEPPOL og SAP eCommerce i forbindelse med elektronisk handel, har vi udviklet andre løsninger, der kan implementeres som add-on-applikationer eller blot tilkøbes som ekstra feature til din virksomheds NemHandel- eller indkøbsløsning.

Læs mere om Øvrige Løsninger

Rådgivning og Konsulentydelser

mySupply er specialiseret i rådgivning inden for alle forretningsprocesser, der vedrører integration, dokumentudveksling, elektronisk fakturering og samhandel samt indkøbs- og katalogløsninger. Vi bistår dig gerne med vores professionelle viden, såfremt du har behov herfor.

Læs mere om Rådgivning

Elektronisk fakturering med VAX 360

mySupply-VAX-360-Elektronisk-Integration-og-Dokumentudveksling

VAX 360 er en moderne og fremtidssikker integrationsløsning, der opfylder alle krav for nem og automatisk udveksling af elektroniske dokumenter via NemHandel, PEPPOL og andre kommunikationsformer. Den opfylder regler for håndtering af personlige, juridiske og tekniske sikkerhedskrav.

Læs mere om VAX 360

Referencer