Hurra! Vi har fået 200 følgere på LinkedIn…

26. april 2017, kl. 13:57

Det er vi glade for og stolte over.

Vi poster mange gode tips, nyheder og historier om elektronisk fakturering og den digitale udvikling. Vi kommer også med gode råd til, hvordan du kan gøre din hverdag lettere med automatisering og optimering af dine arbejdsgange, ligesom vi deler kundecases, ledige stillinger og meget mere. Hvis du ikke allerede følger os på LinkedIn, kan du gøre det her.

Vi har studeret vores 200 følgere lidt nærmere, og vi ved derfor, at de fleste er erfarne medarbejdere inden for computersoftware og informationsteknologi. Vi kan også se, at vi har følgere fra alle virksomhedsstørrelser – fra SMV’ere til store virksomheder med +10.000 ansatte.

Vi ved også hvilke opslag, der har haft det største antal klik og engagement samt fleste interaktioner. Vi har samlet disse data nedenstående, så du også kan se dem.

God fornøjelse…

Demografi

Opslag

Flest klik (718)

Antal klik på indhold, firmanavn eller logo.

Flest interaktioner (73)

Antal gange opslaget er liket, kommenteret eller delt.

Største engagement (3,47%)

Antal interaktioner, klik og genererede følgere divideret med antal visninger.

 

Du kan følge os på LinkedIn ved at klikke her

Referencer